Skip to content

Budapest you’re buuuurniiing meee

February 16th, 2007

De neste 12 dagene blir ikke så verst… Selv om det innebærer en del togkjøring, begynner å bli litt lei av det nå. Heldigvis har iPoden min gjort det litt lettere for meg, med tanke på at nå trenger jeg ikke å plukke ut hvilke 36 cder jeg troor kanskje muligens at jeg får lyst til å høre på og putte de inn i cdmapper. Nå har jeg alle cdene mine med meg uansett! (Og en god del av LPene også, faktisk.) Fryktelig glad i min sorte 5gen 30gb iPod.

Men hvor var jeg? Jo, her er hva som skjer de neste ukene, sortert kronologisk og punktvis:

-23:05 i kveld: Tog til Lillehammer, fremme litt over 4 på natta, Aurlien-foreldrene har satt en bil på parkeringsplassen så vi kan kjøre til gården og sove noen timer.

-I morgen, lørdag: Låne bil og kjøre ned til Oslo, hvor man skal på konsert med Pain of Salvation. Blir min første konsert med de, om man ser bort ifra at de varmet opp for Dream Theater i 2002, og det gjør man jo, for da hadde jeg ikke noe kjennskap til de i det hele tatt, hørte bare at de var bra og at de hadde elendig lyd. :P Dette blir helt fantastisk :D Og man vet om så utrolig mange som skal dit også, en del av dem har man ikke møtt før, mens andre blir det kjempekoselig å møte igjen.

-Etter konserten: Tilbake til Lillehammer og foreldrene til Arne Martin, bli der til morgenen den 21.

-Morgenen den 21: Tog til Gardermoen, fly til Budapest! :D Stemmer, vi skal til Budapest igjen. Fine, fine byen. Det er faktisk 2 stk fra forumet (ikke spør hvilket forum, hvilket forum kan det være? :P ) som er i Budapest når vi kommer (de skal dit av samme grunn som oss), planen er øl.

-22 februar: Grunnen til at vi er der: Konsert med Pain of Salvation! :D Oioioi, dette blir STORT :D Gleder meg som en Veronica gleder seg til konsert med ett knallbra band.

-23 til 28 februar: Være i Budapest. Drikke kaffe på Kavéhaus (eller hvordan det staves igjen) og spise sjokoladekake, besøke slott og forhåpentligvis sitte på den fine trappa igjen, en tur innom St. Istvan-basilikaen må man nesten igjen, og kanskje vi oppdager andre spennende og koselige ting som vi ikke så sist gang også? Herlig!

-28 februar: Fly til gardermoen, tusle rundt på gardermoen noen timer (sukk) og så ta tog til Trondheim. Fremme klokka 07:00 den 29 februar.

Skjønner at jeg er glad og forventningsfull og litt stressa nå? :D

Men vi snakkas, jeg må sjekke en gang til at jeg har huska passet mitt!

Fant ut just nu: blogger.com er ikke Safari-vennlig :( Får ikke opp valg for fonter, ikke satt inn bilder, ikke hypelinke, får ikke opp valget om å fikle med HTML… *furte* *åpne Camino og redigere derfra* *hrmf*

EDIT: Jeg har visst litt ufrivillig lagt inn en konkurranse i denne blogposten her, jeg.
Finn en feil! 10 poeng til den som klarer det. (Arne M. Får 20, for det var han som gjorde meg oppmerksom på det :P )

2 Responses to “Budapest you’re buuuurniiing meee”

 1. Zoltán Says:

  Norwegians coming over for our POS gig, that’s nice!!! :D

  Have a good time here!

  Hilsen,

  Z!

 2. xvallak Says:

  Det mangler en “som” i linje 30, eller muligens linje 31. For letthets skyld (for å si det kort) kan man heller si at dette ordet mangler MELLOM linje 30 og 31.
  God tur og klem 8-)

  Xvallak

Leave a reply