Skip to content

Hurra!

March 3rd, 2007

En veldig rask post her, har egentlig 1430 ting å fortelle fra konserter og Budapest og ting, men det får vente, eventuelt aldri skje. Latskap er fine greier. Men! Men. En ting vil jeg nå fortelle, da.

Dette er meg, to minutter etter at jeg har blitt fridd til:

Jeg ser skikkelig skeptisk ut :P

Han fridde dagen etter konserten i Budapest (som var helt RÅ! Og vi hadde det så koselig sammen med forumvennenne våre Tina og Morten…). Vi dro opp på ett slott som er skikkelig årntli fiiint. (Det til venstre her.) Der fant vi trappa vi satt så lenge på i fjor og bare kosa vårs. Det er ett skikkelig fint sted (IMO), og skal vi se om vi ikke har bilde av hele greia fra i fjor, da?


der var det, vettu :) Altså, på den trappa der satt vi da, når han knelte ned foran meg og fridde.
Her er ringen:

Så det var noe av det som skjedde i Budapest, da. Jeg ante ingenting, og er litt overrasket over at han klarte å skjule det så godt! Fant ut etterhvert at han hadde sagt det til et par folk da, så det var nok ikke så lett alikevel. Ragnhild var med på å kjøpe ringen, flinke fine Ragnhilden min :) Nå blir hun ijaffall ikke kvitt meg! ;) Liv-Torill, Sveinung, Kristine, Ragnhild, Jørgen: Sniker, som visste om det men ikke sa noe ;) Glad i dere alle.

Nå skal Ranghild og jeg være ultraflinke og vaske leilighet! Æææææææ.

Me talast!

5 Responses to “Hurra!”

 1. zoltán Says:

  Congrats. ;)

 2. Johnny Solbu Says:

  Gratulerer gamle venn.

 3. Vegard Says:

  Næmmen!!!
  Det fårn si!
  Gratulerer da, eller som jeg pleier å si graTISS!
  Har ikke kommet så langt enda selv, etter kun 2 måneder med kjæreste;)

  Vi har forresten samme Podd:
  Bra du likte oppdateringen min. Hehe

 4. Lykkelige Kristine Says:

  Oi, det må jeg si! Gratulerer kjære deg, og jeg som ikke har treft karen en gang. Huff og huff. Men han burde være en bra kar som fortjener deg!

 5. Kerope Says:

  HURRA for Veronica! Først nå har jeg fått det med meg, men er ikke mindre glad for deg! Er redd du må ta fyren med ned hit og vise’n rundt til alle oss som ikke kjenner’n så godt ennå.

Leave a reply