Skip to content

Hurra!

January 16th, 2007

Arne Martin har fått ny Mac i dag :) Så snart kan jeg ta med meg Jim (Arnes gamle iBook G4 som er veldig fin) med hjem ;) Sitter faktisk på den og skriver nå :) Gleder meg til å tømme den helt og installere Tiger på nytt på den og få den til å bli min :D (Og til å pakke ned fujitsu siemens laptopen i ett hjørne, og bare bruke den når jeg har lyst til å lære meg noe linux-ting :P Har nemlig lagt inn Debian på den. (Med Gnome desktop enviroment))
…bare en kort gladoppdatering…

3 Responses to “Hurra!”

 1. P.Rambjørn Says:

  halla. morse i trondheim ja. men PoS i budapest hadde vaert sjef, siden de synger om dem paa remedy lane.men jeg faar se demn i kobenhavn.

 2. Eirik Says:

  jeezes..nøørd :-)

 3. veronica Says:

  hmmm…
  Hvem er du, eirik? Dette har frustrert meg i en time nå! Får ikke lov til å se profilen din en gang, jooooo :(

  *tar på meg nørdehatten og stikker for å poste på diverse forum*

Leave a reply