Skip to content

Jada, jeg lovte ;)

January 12th, 2007

En måned er gått siden sist (som noen *hostkeropehost* allerede har poengtert for meg), så dere får vel få en oppdatering :) Jul var jul, julaften og hele 4 døgn ble tilbrakt i porsgrunn hos pappan min. (Var hos bestefar og kjæresten hans på julaften). Romjula var jeg hos min kjære og familien hans (inkludert min kjære samboer Ragnhild som aldri blir kvitt meg :P) , og pådro meg såpass tannverk at den 28 var jeg hos tannlege og fikk trukket visdomstann. (Jeg har ikke blitt nevneverdig dummere etter dette, så enten beviser det at visdommen sitter andre steder enn tennene, eller så viser det bare hvor lite vett jeg hadde fra før.)
Nyttårsaften var rolig og fredelig og nesten uten ulykker (jeg fikk bare litt hår svidd av :S ), og 2dre januar så møtte vi (Ragnhild, Arne Martin og jeg) en meget god forumvenn av oss :P Jeg har møtt han to ganger tidligere, og visste fra før av at dette er en knakende fin fyr. Bra start på året :) Så bar det hjem til Trondheim og tilbragte der ett HELT DØGN uten Ragnhild.

Fikk etterhvert betennelse i munnen etter tannfjerninga, noe som resulterte i at jeg så deformert ut (hele kjeven este opp), klarte nesten ikke svelge av og til, og ikke lukke munnen ordentlig, og heller ikke åpne den så veldig mye, og det var veldig veldig veldig vondt. Vi dro ned på legevakta (igjen, Ragnhild, Arne Martin og jeg) halv to natt til søndag, satt der i to timer og ventet med hver vår bok og jeg med is (saftis -is) på kinnet, og studerte alle de rare menneskene. Hypokondere, folk som hadde vært i slåsskamp og hadde fått “skyss” av politiet, ett “vestkant”-par som vi ikke skjønte hva var i veien med (men vi tippet på at mannen hadde flis i fingeren), og en som satt med ett skjerf tvinnet rundt handa og silblødde, men som tok alt med knusende ro og hørte på musikk og sendte ett par meldinger.

Fikk paralgin forte og penicillinkur. Nå er kjeven normal (så normal den kan være på meg) igjen, og hullet etter visdomstannen plager meg ikke utenom når jeg får mat sittende fast nedi der :S

I går var Ragnhild og jeg på kor! Vi fant ut før jul at vi begge savnet å gå i kor, så da googlet vi og fant ett rett oppi bakken her. Virket ganske koselig, og koret er BRA, så sånn sett er det lovende. Vi må bare sjekke ut folka der litt mer. Alle Ragnhild snakket med var litt FOR opptatt av skolen. Man må ha ett liv utenom også. Folka jeg dumpa borti var mer varierte, men det var kanskje fordi jeg tok litt kontroll over samtalen og ble litt engasjert :P Uansett var det godt å synge organisert igjen. (Å synge chain sling tostemt mens man vasker opp, telles ikke.)

Så er vi fremme ved i dag. Var og meldte meg som privatist i dag, skal ta eksamen i matte (1my, for guds skyld ikke noe vanskeligere enn det!!!! :P ), nyere historie, og samfunnskunnskap 2sk til våren. Spennende! Spesielt siden jeg ikke har lært noe “skoleaktig” siden 2002. (Og hater matte. og har ikke peil på nyere historie.)

Er i alle fall stolt av meg selv nå. Si ifra om noen vil hjelpe meg å kjøpe skolebøker, jeg er blakk nå ;)

Og, og, og, Arne Martin har bestilt macbook pro nå, og når han får den så arver jeg hans kjære iBook G4. (den heter “Jim” og er en racer i forhold til laptopen min.)

Nå må jeg være litt sosial her, men dere får mase på meg igjen om en måned ;)

(Ps: Lovsangskonsert med Neal Morse 30januar i byåsen kirke. 19:30, gratis inngang. Vi har lagt det på vårt hjerte at alle vi kjenner eller “kjenner” som trenger overnatting kan bo hos oss :P )

God bless :)

3 Responses to “Jada, jeg lovte ;)”

 1. Kerope Says:

  Så bra! At du holder det du lover, mener jeg :o)

  Dette var jo en spennende reise- morsomt, trasig, koselig og interessant på én gang…

  Beste kommentaren til dette må vel være “jøje”

  så….

  jøje

 2. honnyhanni Says:

  Utrolig artig å lese! Håper tennene dine har overlevd;o)
  Si fra når du er i oslo- da VIL jeg ha besøk!!
  Gode klemmer til trønderjenta

 3. Vegard Says:

  Jaså din snouk!

  Du hadde visst en blogg du også ja, ikke værst.

  Jeg trur, om det er sånn eller ikke, at visdommen sitter i tennene men du ville ikke merket det noe særlig om alle ble borte. Eller så ville hvertfall ikke andre merke det! Hehe!

  Forresten så kan du gjerne sjekke ut denne
  http://www.myspace.com/eleosband
  eller denne
  myspace.com\vgardos

  Fred ut…

Leave a reply