Skip to content

Oi!

October 30th, 2006

Ja ja, bare litt over tre måneder siden sist gang!

Så, hva har skjedd siden da? Her kommer en diverse-oppsummering, sånn at jeg får snublet meg frem til nåtiden.

Jo, jeg har flyttet til den vakre byen Trondheim (som nå er dekket av SNØ! Æ!) og synes jeg har tatt meg godt til rette her egentlig :) Da vi kjørte oppover med flyttelasset måtte jeg ha gitaren på fanget, så fullt var det i Caddyen. Heldigvis hadde vi pit-stop og overnatta hos foreldrene til Arne Martin i Lillehammer. Innflyttningsdagen var 29 juli, og etter noen intense dager med utpakking og IKEA-shopping (Billy-bokhyller, isbitformer og sånt) så følte jeg at jeg hadde klart å gjøre det nye hjemmet mitt til hjemmet mitt. Første uka i august kom Ragnhild også, dermed var vi fulltallige -Mie, Ragnhild og jeg.

I august var vi også og besøkte to veldig gode venner av Arne, Liv-Torill og Ole. Det var kjempekoselig! De giftet seg to dager etter at jeg dro tilbake til trondheim (Arne var i bryllupet, selvfølgelig), så de var litt stressa den uka.. Merkelig det der… :P

Jeg begynner å føle meg som hjemme i Vineyard, menigheten jeg går i nå, har blitt med i husfellesskap (det er hjemme hos oss) og trives. Veldig avslappet og koselig atmosfære, med kaffe tilgjengelig på hvert søndagsmøte! Skjønner jo jeg passer inn! Selv om jeg merker at ett langt liv som Evangeliehuset-gjenger setter spor, fremdeles litt uvante sanger og måte å ha møte på.

Sånn bortsett fra det, så passer jeg Marie, som er datteren til ei skolevenninne av mamma, en del, pappa var på besøk her en helg, og det var koselig, jeg leser matte (1MY), eller prøver ihvertfall sånn sporadisk, er innom forskjellige kontorer og sånn, og så har jeg funnet en hel del yndlingsplasser i Trondheim.
Sånn som f.eks Trondheim Rock City(billig øl på lørdager), Mormors (kakebuffét på søndager!), Platekompaniet (my home away from home)…

Til helgen så skal jeg
1. til Oslo
2. på Bluesøsken-konsert (SE DER GÅR EN ZEEEEEBRA!)
3. på Extol-konsert
4. på besøk til Porsgrunn! og bli der ca en uke.

Sånn, da er vi fremme ved NÅ, og så håper jeg at jeg får surret meg til å skrive her litt oftere igjen.

Leave a reply