Skip to content

Æh! Tålmodighet?

June 25th, 2006

På en måte er jeg helt surrete i hodet fordi alt går så fort nå! Det er bare 5 uker til jeg er veldig på flyttefot, (oi, steike) og det er også bare 5 uker til jeg er ferdig på jobben jeg har nå og har enda ikke funnet noe nytt og da virker 5 uker som veldig, veldig lite… Jeg har bare 5 uker igjen i Porsgrunn, og jeg føler jeg ikke har brukt noe tid med vennenne mine her nede den siste tiden, tida flyr jo bare forbi! Og det føles som kjempelenge siden jeg var i Lillehammer sist, men neida var visst bare en uke siden det..
Dessuten satte jeg jo akkurat på denne cden, men nå er den allerede tom. :( Hva skjer med tidsperspektivet mitt? Veldig, veldig merkelig.


Men sånn på den andre siden… Det er hele 2 uker til jeg får besøk av Arne Martin. ÆH! Det er en kvart evighet.
Det er 5 uker til jeg skal flytte! Må jeg virkelig vente så lenge? Jeg som klør i fingrene etter å pakke ned noe/alt..

-Nei, Veronica, det er alt for tidlig å demontere senga og pakke ned alle klærne.
-Søren. Ikke pakke ned litt engang? Tannbørsten da?
-Neeeeei… *oppgitt*
-Men..men…*se seg rundt i rommet og lete etter noe annet som er pakkbart*
-HA TÅLMODIGHET FOR SØREN!

-Men…men…*skuffa* :(

Er nok en viss sjans for at jeg kommer til å pakke ned VHSene mine og alle de gamle skrivebøkene mine og sånn før dagen er omme, ja :P


Trivia: Musikk jeg har hørt på hittil i dag:

(Fra toppen: Porcupine Tree – Signify, Kansas – Leftoverture, Kino – Picture, og Pain of Salvation – Remedy Lane)


Hvilken cd skal jeg høre på nå?
Pakkemusikk, kanskje! Billy Joel – I’m moving out, eller noe sånt :P
Finner nok noe fantastisk. Men nå har jeg ikke tålmodighet (!) til å sitte her og skrive mere… Snakes :)

Leave a reply