Skip to content

Trondheim, Porsgrunn og musikk

May 21st, 2006

Har vært i Trondheim i nesten en uke (lørdags morgen til torsdag kveld) og sett på hybel og feiret 17 mai og vært med fantastiske Arne Martin :D
Hvor skal man starte, da? Tok nattog oppover, masse folk og full fyr som sov urolig ved siden av meg.. Hehe, sånn kan det gå. Sov ikke så mye akkurat, så det var det første man gjorde da man kom frem. Senere på dagen møtte vi huseier og fremtidig samboer og fikk se på der jeg skal bo**, og det er fint! Store soverom, bra kjøkken, koseli
g liten “gjennomgangsstue”, vaskemaskin og fryser og flotte saker. :k Og Mie (som jeg skal bo med) er kjempesøt og bra.
Søndagen så var vi på møte på Vineyard, og det var veldig ålreit! Mange som kom bort og sa hei og prata, veldig avslappet og inkluderende atmosfære.. Etter litt skravling og kaffe så var det lovsang. Og etter det: Kake og kaffe! Skjønner hvorfor jeg tenker at jeg vil trives der? Hehe.
Talen var bra, (selv om jeg husker ikke så mye av den nå, var nok for opptatt med å suge inn inntrykk.) Per Christian Lunde (pastoren) snakket om å leve i takknemlighet. (Tror jeg. :P) Forbønnsstund etter talen, hmmm… Når jeg ble bedt for så fikk han en del til meg, ting som ikke var en overraskelse, men en påminnelse jeg tror jeg trengte på hva Gud vil med livet mitt! Steike :) Etter møtet: open house, gratis suppe, og heftige og mindre heftige samtaler :P
Vi kosa vårs mandag og tirsdag også, kjøpte LP-spiller og LPer, Opeth, Marillion, Rush, Emerson, Lake & Palmer, og Stryper-lper… :k Rått! Og gikk tur og tøyset og hadde det generelt veldig fint…
Onsdag spiste vi frokost med husfelleskapet til Arne Martin før vi så litt på det SINNSYKT lange toget.. (Vi så ikke hele, vi stilte oss i soft-iskø!)Og så var det kaffe hos Onkel Lars, og mating av ender (både den ene og den andre enden) på Ringve. Vi matet forresten ikke bare ender, men kråkene også. Hvorfor er det slik at bare de pene fuglene skal få tørt brød kastet etter seg? Vi må bryte ned klasseskillet i den ornitologiske verden, folkens! Mat en kråke du også!
Torsdag så var vi på nytt kaffebesøk, hos Tante Karen, med onkel Lars og besteforeldre av Arne.. Ålreit familie det der, altså!
Torsdag var også dagen jeg skulle dra hjem… Og det gjorde jeg. Det var trist.
Kjenner at selv om jeg elsker Porsgrunn og folka her, så blir jeg mer og mer klar for å flytte oppover :)

Annet jeg driver med: Hører gjennom all musikken jeg ikke har noe spesielt forhold til på pcen min, for evt. å kunne slette litt, eller legge til i “må kjøpes”-lista mi :) Om Last.fm-tingen min viser mye rart fremover, så er det derfor. Stort prosjekt :P

**Jonas Lies gate 3b er der jeg skal bo.
Munkegata 31 er Platekompaniet i Trondheim :P
Det store, grønne arealet rett ved der jeg skal bo, er festningen. :k

Leave a reply