Skip to content

Datating og skumle ting.

May 9th, 2006


Oppdaget til min forskrekkelse her om dagen at det var
litt lite plass igjen på C: partisjonen på laptopen min.. Jeg skjønte at her måtte jeg fikse mer plass, uten å vite heeelt hvordan man gjør sånt. Det var ikke jeg som partisjonerte harddisken i første omgang, liksom :P Men skulle du sett, kjekt med folk som kan ting rundt seg! Fikk tips om et program, og hjelp underveis når jeg ble nervøs for å gjøre noe feil, hehe.
Men jeg gjorde det helt selv, altså!
Etter det var ordnet så defragmenterte jeg C: og D:… ah, for en god følelse, å klare noe selv! Hihi.
Arne Martin har fått Christmas in the stars – the Star Wars Christmas Album på LP fra ebay!
Det er visstnok helt grusomt, og han klager. Men han kan bare ha det så godt, synes jeg. (Jeg har ikke tort å spore opp noen lydklipp, for å si det sånn..hehe)

Bortsett fra det, så sitter jeg og venter…og venter… *sukk*
Men det er ikke trist venting, og snart så er dagen her. JEJ!

Bildet er tatt i Budapest.. Vi MÅTTE bare ! \0/

Leave a reply