Skip to content

Om døgnrytme, såpebobler og savn…

May 28th, 2006

På fredag fikk jeg sjokk. Etter en “lang” uke med jobb og kropp som ikke var helt i 100% form, så jeg meg nødt til å skulke unna fredagsmøtet..igjen… Syk og fæl satte jeg meg i sengen med en bok, og SOVNET i 8-tiden på kvelden! Ok, sånt kan hende, men da våkner jeg alltid litt senere og så tar det mange timer før jeg blir trøtt igjen, sant? Men denne gangen våknet jeg ikke før klokken halv7 lørdag morgen. :-| Da var jeg i mye bedre form, men befant meg jo i en ganske uvant situasjon, og måtte stille meg selv spørsmålet: Hva GJØR folk som våkner opp så tidlig om morgenen selv om de ikke skal noe spesielt? Hallo, dette er Veronica som aldri står opp før hun må, og om hun ikke skal noe så står hun opp sånn ca når andre folk har lunsjpause (om ikke senere) :P Jeg fant jo på noe, da: Satt på trappa med kaffekopp og bok idet sola kom rundt hjørnet, blåste såpebobler i 8-tiden, og fikk veldig rart blikk fra en nabo som var ute og gikk morgentur med hunden sin, spiste pastapose til frokost, kjedet meg, ringte Tine på jobb (hun fikk sjokk), vekte Arne Martin osv.
Joda, å våkne tidlig var ikke så ille :) Men tror nok ikke det kommer til å bli en vane å stå opp med solen i helgene når jeg ikke må ;)

Nå for tiden føler jeg meg litt distansert fra vennenne mine i Porsgrunn, det er litt trist :( Kombinasjonen av at jeg ikke er i form for tiden, Tine har fått kjæreste og tilbringer selvfølgelig en deeel tid med han ( ;) ), og det at det virker som om jeg ikke blir bedt med på ting som Geir også skal på (folk tror vel at det er for rart mellom oss) gjør at jeg blir ganske uttafor egentlig. Kjedelig at det blir sånn nå så kort tid før jeg flytter. For jeg er glad i vennenne mine, og de i meg, det vet jeg :)
Alt dette gjør jo at jeg også lengter enda mer til Trondheim, selv om det blir FÆLT å flytte herfra :(
ARGH, AMBIVALENT! Hihi. Nei, nok om sånt. Jeg tror heller jeg skal ut og ringe noen og blåse mere såpebobler i gaten, til glede og forargelse for mine eldre og nysgjerrige naboer. :)

Ps: Driver og skriver søknader og søker på jobber nå for tiden. Om noen har tips, så er det bare å komme med det!
Pps: Hvor mange n’er ER det egentlig i “vennenne”? :P

Leave a reply