Skip to content

Kaffe og annet essensielt

May 8th, 2006

Spesielt når man er syk (og har vært ute av spill i en tid), så er kaffe veldig, veldig godt å ha. Noe varmt og trygt i magen, og ingen skal fortelle meg at kaffe ikke er bra for sjelen også!
Dette er 5te dagen på rad jeg ikke er på jobb, og “teamlederen” min ringte akkurat for å høre hvordan det gikk med meg, oppmuntret meg, og sa at jeg fikk passe på å få i meg nok kaffe ihvertfall! Jeg liker den dama.
Men bortsett fra det at jeg har kaffe (nå begynner jeg å gå tom for Karnataka-kaffen min, da), så begynner jeg å bli temmelig lei av dette. Når man ligger og vrir seg og ikke gjør noe for lenge av gangen, så begynner ihvertfall jeg å bli ganske rar i tankegangen.. :P Heldigvis har jeg folk som kjenner meg og takler meg når hodet mitt går amok. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg har så bra mennesker som venner (og litt til (a) )!
Senga mi roper igjen, så jeg får nok høre på dens kall, hehe. God bedring, Veronica! Jo, takk du. Det trengs.

Leave a reply